La Taverna

Braseria


La Braseria la Taverna és un petit restaurant situat a prop de la Plaça Major de Prades en el qual es pot assaborir la bona cuina i el bon menjar.

La Taverna està regentada per la Nuri i el Santiago que van comprar el local i fa tres anys el van transformar en una braseria. Com els seu nom indica La Taverna es diu així ja que quan la Nuri i el Santiago eren uns nens, la gent hi anava a pendre un petricó de vi blanc, negre i mistela. Era una teverna regentada per la família que tenia unes grans bótes i la gent del poble hi anava a comprar vinagre, vi ranci i altres varietats de la vinya.

Avui en dia aquesta sala disposa d'un foc de brasa en el qual es cou la carn davant els ulls d'aquell que està a la taula.
A La Taverna hi fan cuina de mercat . Una cuina amb uns plats cuinats amb productes de temporada i de molt bona qualitat , molts dels quals, sobretot vegetals, recients collits de l'hort familiar .

La característica principal de la taverna és la carn a la brasa. Amb una àmplia varietat de carns per a tots els gustos i especialitzada en carn de porc de la localitat. També hi podem trobar carns de qualitat com el magret d'ànec i la bona vedella.

De la carta en destaquem els cargols de la padrina Agustina, tal i com els feina la padrina fa molts anys.
També destaquem les patates a les herbes, recepta elaborada per la Nuri fa pocs anys en honor a la Patata de Prades. Unes patates molt gustoses i característiques.


slider-lataverna-1
slider-lataverna-4
slider-lataverna-2
slider-lataverna-3
slider-lataverna-5
slider-lataverna-6
slider-lataverna-7

Què t'oferim

Cuina de mercat

Productes del nostre hort o de mercat de qualitat.

Productes típics

Productes típics de la zona de les muntanyes de Prades.

Brasa d'alzina

Amplia carta de carns a la brasa d'alzina.

Sense gluten

Gran varietat d'aliments sense gluten.

Reserves


Pots fer la teva reserva trucant, enviant un correu electrònic o bé des del web:
Ompla el formulari de contacte i indica la data de la reserva, l'hora i el número de persones.